MIMOŇKY A ZMRZLINA

dn-76-mimonkyazmrzlina-1-nahled Před rokem to byl dort a včelí medvídci (na které velmi ráda vzpomínám) a letos dort na mimoňské téma. Tak jsem to pojala po svém a udělala jsem mimoňí holčičky a tak trochu jiný stékaný dort, nebo-li „stékáč“, který teď poslední dobou mezi dorty frčí…;-) Dvouleté Nikolce přeju vše nejlepší! :-))

(více fotek po rozkliknutí článku či ve fotogalerii) 

Složení:

  • korpus: čokoládovo-kefírový 
  • krém: mascarponový
  • ke krému: čerstvé kanadské borůvky
  • potah a modelace: Smartflex Velvet
  • „zmrzlina“: obarvená bílá ganache
  • váha: cca 3,7 kg

Komentáře

Doposud nebyl připojen žádný komentář. Buďte první!

Připojte váš komentář!

Můžete používat Texy! syntaxi.

* Hvězdičkou jsou označeny povinné informace.